Nároky zamestnávateľov na vysokoškolské vzdelávanie (zo správy o výskume) - Smida, Jozef
Výsledky terénneho výskumu zameraného na skúsenosti zamestnávateľov s pripravenosťou absolventov vysokých škôl na vykonávanie povolania. Nároky zamestnávateľov na vysokoškolské vzdelávanie bolo súčasťou riešenia komplexnejšej úlohy. Zisťovanie vysokoškolských študijných ašpirácií a potrieb obyvateľov Slovenska. Východiská a cieľ výskumu. Metodika výskumu. Analýza výsledkov.