Postavenie uznávania odborných kvalifikácií v bolonskom procese vytvárania európskeho priestoru vysokoškolského vzdelávania - Hrabinská, Mária
Uznávanie dokladov o vzdelaní a trh práce. Uznávanie výsledkov neformálneho a informálneho učenia sa. Uznávanie kvalifikácií nadobudnutých v transnárodných vzdelávacích programoch. Sústredenie sa na uznávanie výsledkov učenia sa a nadobudnutých kompetencií. Zintenzívnenie spolupráce medzi orgánmi, ktoré sa zaoberajú uznávaním a zabezpečovaním kvality.