Implementácia záverov Bolonskej deklarácie - na ceste k stretnutiam v Grazi a Berlíne - Jasenek, Jozef
Súčasný vývoj európskeho vysokoškolského vzdelávania je obdobím postupného presadzovania a implementácie záverov Bolonskej deklarácie z roku 1999. Bolonský propces po roku 2001. Návrh charakteristických deskriptorov absolventov prvého (bakalárskeho) a druhého (magisterského, inžinierskeho) stupňa štúdia navrhnutého bolonskou deklaráciou.