Nová právna úprava ochrany osobných údajov v SR - Stankoviansky, Ľuboš
Od 1. septembra 2002 platí v SR nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý v Zbierke zákonov vyšiel pod číslom 428/2002 Z.z. a nahradil tak dovtedy platný zákon č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch. Základné ciele a ústavný rámec uvedeného zákona. Praktické príklady.