Maloobchodná značka "Jednota - dobrá cena" a jej poslanie pri získavaní verného zákazníka - Nagyová, Ľudmila
Maloobchodná značka Jednota - dobrá značka a jej poslanie. Nákupná organizácia spotrebných družstiev Coop centrum, a.s. Špecifiká maloobchodných značiek (MOZ). Maloobchodná značka a spotrebiteľ. Dotazníkový prieskum skúseností s výrobkami pod maloobchodnou značkou.