Neplatíte dane? Kedy hrozí neplatičom daňová exekúcia predajom nehnuteľnosti a aké to má následky
Základné podmienky pre uplatnenie daňovej exekúcie predajom nehnuteľnosti a jej priebeh. Pojmové vymedzenie nehnuteľnej veci. Exekučná výzva a jej obsah. Následky daňového exekučného príkazu. Určovanie ceny nehnuteľnosti a jej dopad na dlžníka. Priebeh dražby a je účastníci. Dražobná zábezpeka. Dôvody nariadenia opakovanej dražby.