Automobilový priemysel - Kremský, Peter
Z obsahu: J. Lešinský: Peugeot-Citroen zacítil šancu a správa sa logicky. Automobilový stred Európy sa núka Francúzom. J. Uhrík: Je tu priestor pre ďalšiu automobilku.