Zmluva o tichom spoločenstve podľa ustanovení Obchodného zákonníka - Strähle, Juraj
Vznik tichého spoločenstva. Zmluva o tichom spoločenstve. Vzor zmluvy o tichom spoločenstve, uzatvorenej podľa ustanovení paragrafu 673 a nasl. Obchodného zákonníka medzi zmluvnými stranami.