Audit účtovnej závierky a právna úprava audítorskej činnosti po 1.1. 2003 - Janurová, Magdaléna
26. júna 2002 schválila NR SR zákon č. 466/2002 Z.z. o audítoroch a Slovenskej komore audítorov. Súbežne s novým zákonom nadobúda účinnosť aj nový zákon o účtovníctve, ktorý vyšiel v Zbierke zákonov pod číslom 431/2002. Tento zákon odlišne upravuje povinnosti overenia účtovných závierok v porovnaní so zákonom č. 563/1991 Zb. o účtovníctve, ktorý je platný do 31.12. 2002.