Co přináší IT do současného bankovnictví... - Dastych, Jiří
Postupné zavádzanie informačných technológií do bankovníctva. Využívanie elektronickej komunikácie, najmä internetu. Využitie outsourcingu v bankách. Komunikácia klienta s bankou. Elektronický podpis v bankovníctve.