Celonárodná záležitosť - Sotník, Alexander
Základom úspechu pri podnikaní v cestovnom ruchu je špičkový produkt, služby sú z tohto pohľadu sekundárnou záležitosťou. Prehľad devízových príjmov z cestovného ruchu na Slovensku. Ponuka životného štýlu.