O každú z ponúkaných dcér VSŽ je záujem - Sobinkovič, Branislav
VSŽ, akciová spoločnosť Košice, a.s. Bratislava mapovala situáciu na trhu so zámerom zistiť predpokladanú cenu svojich dcérskych firiem, v ktorých chce predať svoje majetkové účasti. Na predaj pôjdu všetky dcérske firmy.