Spotrebné úvery lacnejšie - Kusovská, Martina
Častejšie využívanie na Slovensku spotrebných úverov, splátkového predaja alebo lízingu. Pri posudzovaní žiadosti o úver berie banka do úvahy celkovú bonitu klienta a vek. Výšku splátky ovplyvňuje región, vzdelanie, ručenie, ale najmä dostatočný príjem. Individuálny prístup ku klientovi.