Zarábať v pohodlí domova - Ragáčová, Katarína
Nutnou podmienkou úspešnosti na trhu je chladná hlava a čuch na zmeny na trhu. Pohodlné nakupovanie umožňujú investorom vysoká kvalita techniky a ľahký prístup k internetu. Výklad niektorých dôležitých pojmov: akciové koše, dlhové certifikáty, inteligentné pokyny. On-line obchodovanie na Slovensku. Internetové obchodovanie s cennými papiermi - Bartolomei Finance, o.c.p., a.s. a Fio Slovakia, o.c.p., a.s.