Personálny lízing - Kopal, Ladislav
Personálny lízing upravuje zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Zákonné súvislosti s platným Občianskym zákonníkom. Špecifiká predmetu podnikania. Personálny lízing ako predmet podnikania. Právne súvislosti so Zákonníkom práce. Sprostredkovanie zamestnania za úhradu. Medzinárodno-právne súvislosti sprostredkovania zamestnania. Existencia personálnych agentúr v SR.