Výstavy
Mimoriadna sekcia Trendu. Výstavníctvo na Slovensku. Kongresový turizmus. Kalendáre a adresáre vybraných veľtrhov a výstav na Slovensku. Výstavníctvo v Českej republike. Výstavníctvo vo svete.