Zákazník na nejvyšším místě - Pokorný, David
CRM (Customer Relationship Management) - stratégia, ktorá zbližuje firmu so zákazníkom a stavia ho na najvyššie miesto. Komunikácia zákazníkov s firmou rôznymi spôsobmi tzv. komunikačnými kanálmi. Komplexné CRM pozostáva z operatívneho a analytického CRM. Výsledky a výstupy z komplexného CRM sa ukladajú do dátového skladu.