Informační systémy na startovací čáře Basel II - Štverka, Igor
Požiadavky novej kapitálovej dohody Basel II. Návratnosť investícií do Basel II. Priame a nepriame výhody Basel II pre banky. Dôraz na kvalitu informácií a stimulácia ich viditeľnosti a využitia.