Globálne výzvy podľa P. Kotlera - Polakovič, Ivan
Myšlienky Philipa Kotlera, ktoré vyjadril počas pobytu na Slovensku o rozvoji marketingu v novej ekonomike. Pojem holistického marketingu. Príčiny zlyhávania marketingu vo firmách. Marketing a trhy. Globalizácia a výroba. Hyperkonkurencia, m-marketing. Marketing a reklama, public relation.