Vlna bankrotov v krajinách Európskej únie a USA pokračuje - Zverková, Soňa
Celkový počet bankrotov v USA - 1998 až 2002. Počet platobne neschopných podnikov v Nemecku - 1993 až 2002. Správa EK o bankrotoch a ich právnych dôsledkoch. Najväčšie bankroty spoločností v USA. Princípy a normy Svetovej banky vypracované na podporu zjednocovania systémov riešenia platobnej neschopnosti a práv veriteľov. Stupeň uplatnenia systémov platobnej neschopnosti v jednotlivých krajinách EÚ a USA.