Sústavná príprava dieťaťa na budúce povolanie a nezaopatrenosť dieťaťa na účely dôchodkového zabezpečenia od 1. júla 2002 - Repáňová, Adriana
Nezaopatrenosť dieťaťa. Nezaopatrené dieťa - charakteristika. Deti, ktoré sa nepovažujú za nezaopatrené. Sústavná príprava na budúce povolanie - od 1. júla 2002 sa posudzuje podľa 5 zákona č. 281/2002 Z.z. o prídavku na dieťa a o príspevku k prídavku na dieťa. Štúdium, ktoré sa považuje za sústavnú prípravu dieťaťa na budúce povolanie.