Manželstvá z rozumu vzťahy Spojených štátov s krajinami, ktoré susedia s Irakom - Kittler, Juraj
Vzťahy USA s krajinami, ktoré susedia s Irakom ( Jordánsko, Sýria, Turecko, Irán, Saudská Arábia, Kuvajt ) sú rôzne. Mapa počtu amerických vojenských síl rozmiestnených na hraniciach Iraku.