Subjekty riadenia ľudských zdrojov - Kachaňáková, Anna
Determinanty riadiacich procesov. Úlohy útvaru riadenia ľudských zdrojov. Organizačné modely riadenia ľudských zdrojov. Úlohy líniového manažéra v riadení ľudských zdrojov.