Zmeny právnych predpisov z oblasti pracovného a sociálneho práva od 1.1. 2003 - Fuzáková, Eva
Reakcia na novelizovanie zákonov v danej oblasti a podrobná informácia o úprave zákona o zamestnanosti, zákona o verejnej službe, zákona o prídavku na dieťa a príspevku k prídavku na dieťa, zákona o rodičovskom príspevku a zákona o sociálnom poistení.