Požadavky na nákupní proces z pohledu platných norem ISO 9000 - Lukoszová, Xenie
Dve základné stránky úrovne nákupného procesu: kvalita v procesoch nákupu, racionalizácia celkového priebehu nákupného procesu. Odporúčania pre zvýšenie priebehu nákupného procesu. Zavádzanie a certifikácia systému riadenia kvlity. Problematika kvality nákupu - úzko spojená s kvalitou dodávateľa.