Zákon o verejnom obstarávaní zákon s komentárom - Ursíny, Dušan
Úplné znenie zákona č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 557/2001 Z.z., zákona č. 530/2002 Z.z. a redakčného oznámenia o oprave chyby uverejneného v čiastke 245/2002 Z.z. s komentárom. Tento zákon ustanovuje metódy a postupy verejného obstarávania používané obstarávateľmi pri uzavieraní verejných zmlúv na dodanie tovaru, verejných zmlúv na zhotovenie prác alebo verejných zmlúv na poskytnutie služieb. Zriadenie Úradu pre verejné obstarávanie. Prílohy k zákonu.