Vzdelávanie zamestnancov z daňového a právneho aspektu - Lalinská, Zuzana
Vzdelávanie zamestnancov v rámci podnikovej sociálnej politiky je predmetom úpravy par. 153 až par. 155 Zákonníka práce. Vymedzenie základných pojmov prehlbovanie a zvyšovanie kvalifikácie. Dohoda o zvýšení kvalifikácie. Druhy kvalifikácie a spôsoby jej zvýšenia. Daňová uplatniteľnosť výdavkov súvisiacich so vzdelávaním. Vzdelávanie, školenie a DPH. Praktické príklady.