Výklad definícií pojmov uvedených v zákone č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve - Šlosárová, Anna
V zákone č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve sa definujú základné pojmy, ktoré sa budú používať v účtovníctve od 1.1.2003. Vychádzajú z požiadaviek medzinárodných účtovných štandardov (IAS) a zároveň rešpektujú historicky zaužívané používanie pojmov v účtovníctve. Výklad definícií základných pojmov.