Zmluva o dielo podľa Obchodného zákonníka - Fekete, Maroš
Vymedzenie pojmu Zmluva o dielo. Rozdiel medzi kúpnou zmluvou a zmluvou o dielo. Subjekty a podstatné náležitosti zmluvy o dielo. Dohoda o cene. Pokračovanie článku v ďalšom čísle HN.