Ekonomika podľa politického cyklu - Žitňanský, Eduard
Prehľad vývoja HDP na Slovensku za roky 1998 až 2002. Prognózy vývoja na rok 2003. Menová politika a politika výmenného kurzu. Očakávané hodnoty ukazovateľov zahraničného obchodu. Princípy programového rozpočtovania