Zmluva o dielo podľa Obchodného zákonníka - Fekete, Maroš
Dokončenie článku z HN č. 248/02 o zmluve o dielo. Povinnosti zhotoviteľa diela. Spôsob zhotovenia diela. Riadne a včasné vykonanie diela. Nebezpečenstvo škody na diele. Ako predísť nezrovnalostiam. Povinnosti objednávateľa.