Vodné dielo Gabčíkovo - Začková, Katarína
Z obsahu: Klbko vzťahov v Gabčíkove treba rozmotať. Úvery za Vodohospodársku výstavbu spláca štát. Verejnoprospešnosť nie je lacný špás. Vládny plán stroskotal na nesúhlase veriteľov.