Ako platiť cestnú daň v roku 2003 - Chrenková, Slávka
Zdanenie využívania pozemných komunikácií motorovými vozidlami a prípojnými vozidlami cestnou daňou upravuje zákon č. 87/1994 Z.z. Platenie cestnej dane. Povinnosť zaplatiť daň do 31.1.2003. Príklady.