Úľavy štátu pri podnikaní zdravotne handicapovaných osôb - Burák, Emil
Niektoré finančné výhody od štátu pre záujemcov o podnikanie zdravotne handicapovaných občanov. Daňové úľavy pre invalidov. Finančné zvýhodnenie podľa zákona o zamestnanosti.