Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov v praxi - Hricišáková, Gabriela
Príklady aplikácie medzinárodných účtovných štandardov (IAS). Aplikácia IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky. Ilustratívna štruktúra účtovnej závierky. Aplikácia IAS 2 - Zásoby. Príloha č. 1 - Výkaz peňažných tokov. Aplikácia IAS 8 - Čistý zisk alebo strata za obdobie, základné chyby a zmeny v bilančnej politike. Aplikácia IAS 10 - Udalosti po súvahovom dni. Aplikácia IAS 11 - Zákazky na zhotovenie.