V Kodani zvýšili priame platby, kvóty sa však nemenili - Sťahel, Richard
Poľnohospodárska politika EÚ voči novým členským krajinám, vrátane SR. Sadzby priamych platieb súvisiacich s kvótami v SR na roky 2004-2006. Celkové výdavky do poľnohospodárstva v r. 2004-2006 v EÚ a v SR.