Cestovanie za obchodom - Rejta, Štefan
Útlm svetového hospodárstva prinútil letecké spoločnosti korigovať počty zamestnancov a odhady tržieb. Nové technológie a letecké spoločnosti. Faktory pozitívne vplývajúce na cestovanie lietadlom. Pohodlie a služby na cestách.