Zdaňovanie príjmov zahraničných osôb z podnikateľskej činnosti vykonávanej na území Slovenskej republiky s príkladmi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Podnikanie zahraničných osôb na území Slovenskej republiky a daňová povinnosť. Vzťah medzi zmluvou o zamedzení dvojitého zdanenia a vnútroštátnym daňovým predpisom. Vznik stálej prevádzkarne - definícia a základné črty. Závislí a nezávislí agenti.