Komentár k novému zákonu o cestovných náhradách - Minková, Ľuboslava
Tretia časť publikácie "Náhrady pri pracovných cestách podľa nového zákona" - Náhrady pri zahraničných pracovných cestách. Poistenie liečebných nákladov, stravné, vreckové, náhrada výdavkov za pohonné látky. Zahraničné cesty na základe dohôd o vzájomnej výmene zamestnancov.