Sadzby dane z pridanej hodnoty od 1.1. 2003 po poslednej novelizácii zákona - Zuziková, Alena
Nové sadzby dane z pridanej hodnoty. Opakované zdaniteľné plnenia, čiastkové zdaniteľné plnenia. "Preúčtovanie služieb." Leasing, dovoz tovaru.