Zákon č. 637/2002 Z.z. zo 14. novembra 2002 ...
Zákon č. 637/2002 Z.z. zo 14. novembra 2002, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.