Exportní příležitosti: Korejská republika - Škába, Filip
Charakteristika obchodných príležitostí Kórejskej republiky. Kórejský trh. Spotrebné a dovozné trendy. Konkurencia a prístup na trh. Perspektívne položky na súčasnom kórejskom trhu.