Hodnotenie prístupového procesu SR s úniou
Prehľad prechodných období, ktoré Slovensko počas takmer dvojročných rokovaní s Európskou úniou dosiahlo - slobodný pohyb osôb, poskytovanie služieb, pohyb kapitálu, energetika, životné prostredie, dane, doprava a poľnohospodárstvo.