Obchodní jednání a národní zvyklosti: Finsko - Čančík, Miroslav
Stručná ekonomická charakteristika Fínska. Obchodné rokovania, pracovné návyky, presnosť. Komunikácia, komunikačné jazyky. Oslovovanie, tituly. Etika podnikania. Obliekanie a stolovanie. Sauna. Náboženstvo.