Slovenskí obchodníci na ceste do Európy - Bokorová, Jana
Situácia na trhu maloobchodných služieb na Slovensku. Ostré dialógy v rámci odberateľsko-dodavateľských vzťahov. Obchodné centrá sa udomácňujú a zapĺňajú. S blížiacim sa vstupom Slovenska do EÚ je potrebné zvyšovať kvalitu v ponuke tovarov a služieb. Európsky trh chráni spotrebiteľa.