Ako nakupujú slovenskí spotrebitelia?
Prieskum trhu zameraný na zmapovanie postojov slovenských spotrebiteľov k domácim výrobkom. Kde najčastejšie ľudia nakupujú potraviny do domácnosti. Slovenské výrobky vedú najmä v kategóriách čerstvého tovaru.