Medzinárodné audítorské štandardy (ISA) - Kareš, Ladislav
IAPS 1000 - Medzibankové postupy potvrdzovania. IAPS 1001 - PIS - samostatné počítače. IAPS 1002 - PIS - sieťové usporiadanie počítačov. IAPS 1003 - PIS - databázové systémy. IAPS 1004 - Vzťah medzi dohľadom bánk a externými audítormi. IAPS - 1005 - Zvláštne hľadiská pri audite malých spoločností. IAPS 1006 - Audit v medzinárodných obchodných bankách. IAPS 1007 - Komunikácia s manažmentom jednotky. IAPS 1008 - Zhodnotenie rizika a vnútorná kontrola - PIS charakteristiky a úvahy. IAPS 1009 - Audítorské techniky s využitím počítača. IAPS 1010 - Zvažovanie environmentálnych hľadísk pri audite účtovnej závierky. IAPS 1011 - Dosah roku 2000 na manažment a audítorov. IAPS - Medzinárodné audítorské praktické stanoviská.