V spotrebe papiera zaostávame - Košťál, Daniel
Pohľad na spotrebu papierových výrobkov pre domácnosť na Slovensku, ktorá zaostáva za svetovou spotrebou. Kto najčastejšie nakupuje tento sortiment. Rozdelenie papierenských výrobkov. Ako sa predávajú papierové vreckovky. Perspektívne papierové utierky.