Ciele a predpoklady rozvoja cestovného ruchu na Slovensku v konkurenčnom prostredí - Gúčik, Marián
Ciele a predpoklady rozvoja cestovného ruchu na Slovensku do roku 2010. Kvantifikácia strategických cieľov. Príjmy z cestovného ruchu. Zamestnanosť v cestovnom ruchu. Organizačná štruktúra a legislatíva. Infraštruktúra a kvalita cestovného ruchu. Regióny cestovného ruchu a cieľové miesta. Informácie prezentácia Slovenska ako cieľovej skupiny. Vzdelávanie a výchova obyvateľstva k cestovnému ruchu. Podnikateľské prostredie. Štatistika a výskum cestovného ruchu.