Zdravý životný štýl ako súčasť ponuky služieb hotela - Szentiványiová, Miroslava
Životný štýl verzus zdravý životný štýl. Zdravý životný štýl ako trend v uspokojovaní potrieb. Činitele zdravého životného štýlu v ponuke služieb hotela.